Palvelut

Toimistopalvelut

Knitter Business Parkissa on kattavat toimistopalvelut, joihin kuuluvat mm. posti ja lähettipalvelut sekä kokoustilojen varaukset. Asiakkaillemme tarjoamme lisäksi mm. kopiopalvelut ja langattoman internetyhteyden.

Aulapalvelut

Knitter Business Parkissa on sisääntulon yhteydessä aulapalvelupiste, jonka henkilökunta ottaa ammattitaitoisesti vastaan vieraasi ja ilmoittaa heidän saapumisestaan. Palvelupiste toimii myös infopisteenä ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Aulapalvelupiste on avoinna arkisin klo 8-16.

Vuokrattavat neuvottelutilat

Knitter Business Parkissa on vuokrattavana useita erikokoisia neuvottelutiloja. Viihtyisät tilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravintola Knitter toimittaa kaikkiin tiloihin kulloinkin sopivat maittavat tarjoilut.

Lataa PDF-esite

Auditorio

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa auditoriossa järjestät monipuolisia tapahtumia. Auditorioon mahtuu 52 henkeä.

Ravintola Knitter lounas & catering

Knitter Business Parkissa on herkullisia makuelämyksiä tarjoava Ravintola Knitter lounas & catering. Inspiraatiota haetaan Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista. Lounasravintolassa tarjotaan myös aamupalaa ja välipaloja. Catering-palvelu loihtii maittavat tarjoilut neuvotteluihin ja juhliin ympäri vuoden.

Ravintola kesälomalla 4.-31.7.

Catering

Vuokrattaviin neuvottelutiloihin ja vuokralaisen omiin toimitiloihin on mahdollista tilata Ravintola Knitteristä maistuvat käsin tehdyt kokoustarjoilut. Luonnonläheisessä ruuassa korostuvat tuoreus ja raikas makumaailma. Knitter Catering tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun astioista huippuhenkilökuntaan myös Business Parkin ulkopuolella.

Kuntosali

Ennen työpäivän alkua, sen lomassa tai jälkeen voit virkistäytyä ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa modernissa kuntosalissa ja ryhmäliikuntatilassa. Näiden yhteydessä on myös pukuhuoneet sekä suihku- ja saunatilat.

Pysäköinti

Business Parkin yrityksille on reilusti vuokrattavia pysäköintipaikkoja rakennuksen pihapiiristä ja lisäksi sisääntulon yhteydessä on vieraiden paikoitusalue.

Siivouspalvelu

Knitter Business Parkissa siivouspalveluista vastaa yhteystyökumppanimme , joka tarjoaa julkisten tilojen lisäksi yrityskohtaisia sopimussiivouksia. Siivouspalvelu hoitaa toimistosiivoukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kulunvalvonta ja vartiointipalvelu

Knitter Business Parkissa vartioinnista vastaa ympärivuorokautisesti yhteistyökumppanimme Securitas. Rakennuksen sähköinen lukitusjärjestelmä ja kulunvalvonta tekevät toimistostasi turvallisen.